Friday, April 20, 2012

Meie Maa: Laeva meeskonnas 4 saarlast

20. aprilli Meie Maa kirjutab muuhulgas: 
"/---/ Laeva meeskonna suurus on kaheksa liiget, kummaski vahetuses neli. Teise vahetuse kaptenina hakkab uuel laeval tööle Neeme Suurhans, vanemtüürimehena Hillar Käsk. Esimese vahetuse vanemtüürimees on Mairold Vaik ja vanemmadrus Marko Kesküla, kõik saarlased. 
“Jätkame sisuliselt sama meeskonnaga, kellega töötasime praegusel mõõdistuslaeval Sektori. Hillar Käsk läks laeva ära tooma, mina lähen esmaspäeval Tallinna laeva vastu võtma,” rääkis Neeme Suurhans eile Meie Maale.
Tema on mõõdistuslaeval Sektori töötanud kuus aastat graafikuga kaks nädalat tööl, kaks kodus. “Saaremaalt tööl käies on see parim graafik,” arvas kapten Suurhans. /---/"

Artikkel siin: 20.04.2012

Lisaks veel niipalju, et esimese vahetuse kapten on Indrek Vaik ja vanemmehaanik Vello Klopp. Teise vahetuse vanemmehaanik on Aleksandr Vedesin ja vanemmadrus on Jury Veshchunov. Kogemustega meremehed kõik kaheksa. Mõõdistustööde ajal on pardal ka 2 või 3 hüdrograafi, kelle hulgas on samuti inimesi saartelt.

2 comments:

  1. Ja kunagi oli EVA-320 meeskonna neljast liikmest kolm pärit Haapsalust. Kui tüürimees teatud põhjustel oli sunnitud lahkuma, tuli asemele taas Haapsalust pärit mees.

    ReplyDelete
  2. Jah, merelinnadega riigid mõlemad!

    ReplyDelete